Extra tillval värt 50 000:-

Snygg utsida. Smart insida.

Sedan 1958 har vi tillverkat Faluhus vid vår fabrik i Dalarna. Här förenas estetik och innovation med hantverk och hållbarhet. I våra hus hittar du klimatsmarta lösningar som gör att du minskar din energikostnad och sover gott om natten. Vad sägs om inbyggda solceller på taket och marknadens bäst värmande väggar? Eller en app där du själv styr belysning, värme och vatten.

Extra tillval värt 50 000:-

Passa på att boka ditt drömhem. Just nu erbjuder vi 50 000 kr i extra tillval när du väljer ett hus från populära Optima-serien. Kanske vill du satsa lite extra på vitvaror till köket, ett lyxigt badrum eller exklusiva detaljer interiört?

Erbjudandet gäller hus med liggande Optima panel, fram till den 30 juni 2022.

Garanterad leveranstid!

Nu kan du vara säker på att ditt drömhus står klart i tid. Med en egen fabrik i Dalarna kontrollerar vi produktionen på ett annat sätt än många andra husleverantörer. Med garanterad leveranstid kan du vara trygg med att ditt hus byggs enligt tidplan och står inflyttningsklart när det är sagt.

Erbjudandet gäller hus ur Optima-serien, fram till den 30 juni 2022.
Vi förbehåller oss rätten att ändra villkoren om oförutsedda störningar inträffar.

Hitta ditt drömhus idag!

Här ser du vilka hus som ingår Optima-serien. Modernt eller klassiskt? Ett plan eller två? Välj bland 15 olika modeller och hitta din stil. Du kan fortfarande själv vara med och påverka utformningen utifrån dina unika förutsättningar. Vi anpassar, ritar om och justerar, så att ditt hus blir precis så perfekt som du vill ha det.

Erbjudandet gäller hus med liggande Optima panel

Kontakta oss

Skicka in dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort!

Eller ring oss på 0243 – 21 72 00

Faluhus Box 803, 781 28 Borlänge
Besöksadress: Skäggargatan 3, Borlänge.
info@faluhus.se