Kontakt

Kontakta oss


 

Kontakta någon av våra lokala säljrepresentanter eller hör av dig till oss på kontoret.

Huvudkontor

Träffa våra lokala säljare


 
Vi har nästan 60 års erfarenhet av att bygga hus och att hjälpa våra kunder genom processens alla steg. Våra lokala säljare finns nära dig. De är länken mellan dig som kund och vår husfabrik i Borlänge. De delar med sig av sin ovärderlig kunskap om våra modeller och de kan din lokala marknad.

Dalarna/Gävleborg


Ewa Leek

Säljrepresentant Dalarna/Gävleborg

Kontaktuppgifter

Mobil: 070-636 39 71
E-post: ewa.leek@svenskahusgruppen.se

Anders Herrdin

Försäljningschef/Säljrepresentant Dalarna/Gävleborg

Kontaktuppgifter

Mobil: 070-294 94 08
E-post: anders.herrdin@svenskahusgruppen.se

Lars Dahlberg

Jag heter Lars Dahlberg och jag är projektsäljare (mer än 2 lägenheter eller helt unikt) här på Faluhus för region Dalarna. Hör av Er till mig om ni går i byggnads- eller projekttankar. Jag kan även hjälpa er om ni vill utveckla hela husområden. Om ni vill ha idéer på hur det kan se ut skickar jag gärna bilder på några av de hus och områden som vi har varit med och utvecklat tidigare. Dessa projekt är som regel 100% kundanpassade och kan se ut på många olika sätt beroende på var de skall stå och vad de skall användas till.

Kontaktuppgifter

Faluhus
Dalgatan 66
796 31 Älvdalen
Telefon: 0251-102 00
Mobil: 070-399 83 69
E-post: lars.dahlberg@svenskahusgruppen.se

Södermanland, Stockholm, Uppsala


Lars Sundberg

Vad roligt att du är intresserad av våra vackra hus! Jag heter Lasse Sundberg och har sålt hus sedan början av 80-talet. Jag bor i skärgården 1½ mil söder om Norrtälje. Funderar ni på att bygga i Stockholmsregionen är ni välkomna att kontakta mig, även för info om pågående byggen

Kontaktuppgifter

Faluhus
Valhallavägen 172
115 27 Stockholm
Telefon: 08-93 98 65
Mobil: 070-512 64 42
E-post: lars.sundberg@svenskahusgruppen.se

Stockholm och Mälardalen


Emil Swahn

Säljrepresentant Stockholm och Mälardalen

Kontaktuppgifter

Faluhus
Valhallavägen 172
115 27 Stockholm
Telefon: 08-93 98 65
Mobil: 070- 622 52 24
E-post: emil.swahn@faluhus.se

Örebro, Värmland


Anders Ericsson

Jag heter Anders Ericsson. Är 60 år. Bor i Kumla. Gift sedan många år och har två döttrar och fem barnbarn. På fritiden försöker jag hålla mig i form med bland annat rullskidor och skidåkning. Öppet spår 2015 är avklarat så nu är det bara att börja träna inför nästa år.

Jag är utbildad lantmästare och har i grunden en teknisk utbildning. Yrkesmässigt har jag under lång tid sysslat med försäljning. Senast som regionansvarig på ett företag som säljer lantbruksmaskiner. Jag har alltid varit intresserad av byggnation och boende vilket är orsaken till att jag idag arbetar som säljrepresentant för Svenska Husgruppen AB. Att produkterna från Svenska Husgruppen AB håller hög standard och kvalitet gör arbetet extra intressant.

Kontaktuppgifter

Faluhus
Johansdalsvägen 2 D
702 31 Örebro
Mobil: 0739-20 02 03
E-post: anders.ericsson@svenskahusgruppen.se

Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Jämtland och Gävleborg


Pelle Persson

Kontaktuppgifter

Faluhus
Orionvägen 49
831 55 Östersund
Mobil 070-280 11 01
E-post: pelle.persson@svenskahusgruppen.se

Objektschef/flerbostäder


Kent Grape

Kontaktuppgifter

Mobil: 070-467 14 00
E-post: kent.grape@svenskahusgruppen.se

Västra Götaland och Halland


Ulf Hedlund

Säljrepresentant Västra Götaland och Halland

Kontaktuppgifter

Mobil: 070 330 20 10
E-post: ulf.hedlund@svenskahusgruppen.se

Östergötland, Södermanland, Jönköping, Kronoberg och Kalmar län


Gary Dambergs

Jag heter Gary Dambergs och bor tillsammans med min fru och våra 3 barn i Norrköping. Jag har de senaste 6 åren arbetat som fastighetsmäklare och har sålt både begagnade villor men även mer nyproducerade hus i Norrköping med omnejd.

Möjligheten att få arbeta som säljrepresentant åt Svenska Husgruppen, som står för kunskap och kvalité, där man får vara med i kunders livs största affär ser jag som ett mycket hedersamt uppdrag.

Min lediga tid tillbringas till stor del med familjen och goda vänner, snickrandes på något härligt hemmaprojekt eller på PlatinumCars Arena och Curva Nordahl för att heja fram vår stads stolthet, IFK Norrköping.

Tillsammans med er gör jag er livs största affär till en trygg och bra upplevelse.

Kontaktuppgifter

Byamansgatan 37
602 09 Norrköping
Mobil 076-669 88 30
E-post: gary.dambergs@svenskahusgruppen.se

Vår katalog


 

I vår nya huskatalog kan du som vill bygga nytt hus låta dig inspireras och läsa om varför vi är hustillverkaren för just dig. Totalt innehåller katalogen över 40 modeller i olika utföranden och stilar. Dessutom finner du information om vår filosofi och teknik. Se katalogen som en inspirationskälla inför en vidare dialog.

Läs eller ladda ner


Genom att klicka på länken nedan kan du läsa vår katalog direkt på din skärm. Katalogen öppnas i ett nytt fönster och kan läsas digitalt. Du kan också välja att ladda ner katalogen som ett PDF-dokument som du kan spara på din dator.

Beställ ditt exemplar


Du kan beställa ett eget exemplar av vår katalog genom att fylla i formuläret nedan. När vi fått din beställning skickar vi din katalog via posten inom en vecka. Trevlig läsning!