Vi är alla olika

Efter att ha byggt hus i snart 60 år kan vi konstatera en sak med säkerhet, alla kunder är olika. Därför är det viktigt för oss som hustillverkare att bjuda in dig och din familj i processen. Förutsättningarna är olika, drömmarna likaså. Vi anpassar våra hus efter dina önskemål och krav.

Personligare hem med Faluhus

På Faluhus värderar vi frihet och ansvar högt. Vi tänker dels på friheten att välja ett hem som passar för just dig och din familj. Varje Faluhus är speciellt, långt bort från standard. Vi utgår nämligen ifrån att varje familj är unik, med individuella krav och önskemål. Det är därför vi låter alla våra kunder träffa våra arkitekter helt utan kostnad.

Faluhus erbjuder två olika modellserier. Faluhus Original är serien för dig som vill vara med och påverka, som har egna idéer och som vill vara engagerad i husets utformning. Vi utgår ifrån någon av våra standardmodeller, och du kan sedan förändra och anpassa huset efter dina personliga behov. Väljer du ett ariktektritat hus från Faluhus får du flexibilitet och stor möjlighet att påverka.

Smartare hus med Faluhus Nyckel-serien

Den andra, Faluhus Nyckel-serien är serien framtagen för dig som vill ha det bästa, men som inte önskar rita ett ”eget” hus. Modellerna i den här serien har vi på Faluhus tillsammans med våra arkitekter optimerat och utvecklat för att de ska vara så smarta och anpassade som det bara går.

Planlösningen är bästa tänkbara, rummens ytor är maximerade och konstruktionen är framtagen för att vara så effektiv som möjligt. Du kan fortfarande påverka dina tillval, men själva planlösningen är redan framtagen. Fördelen för dig som kund är att du får ett optimalt hus till en lägre kostnad och med en snabbare leverans.

Skapa ditt eget hus

Faluhus bygger på ett flexibelt byggsystem som ger dig möjlighet att själv forma ditt personliga hus. Baserat på dina egna preferenser och med någon av våra modeller som utgångspunkt, skapar vi ett boende som ska passa just dig och din familj. Ett personligt hus där du ska trivas, kanske resten av ditt liv. 

Vi har alla olika förutsättningar, krav och önskemål. Tomterna skiljer sig från varandra, och den närliggande miljön är olika i norr och i söder. Därför är det viktigt att kunna individanpassa ditt hus och din planlösning så att den passar just dig. Vi tar hänsyn till dina förutsättningar, din familjs situation och era gemensamma drömmar i vårt arbete att ta fram det optimala huset för just dig och din familj.

Kontakta din lokala säljare. Om du vill vara med och påverka, om du har egna idéer och om du vill vara engagerad i husets utformning skall du välja ett Faluhus.

Träffa våra arkitekter

I mötet med arkitekten utgår vi ifrån något av våra standardhus som du sedan kan förändra och anpassa efter dina personliga behov. Vårt flexibla byggsystem ger dig stor möjlighet att påverka utan att priset blir orimligt högt. Tillsammans skapar vi ett boende som passar just dig och din familj. 

Välkommen att boka ett möte genom din säljare.

Nedan finner du exempel på individanpassade specialhus